Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی با بیان اینکه از سال ۹۷ بدهی به بخش خصوصی و دانشگاهی حدود ۱۸ میلیارد تومان بوده که تمامی آن‌ها به‌روز شده است، گفت: معوقات داروخانه‌ها تا سال ۹۸ پرداخت و معوقات بیمارستان دانشگاهی سال ۹۷ هم تصفیه شده است. ۰۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۵ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، بدهی بیمه‌ها به بیمارستان‌ها، مراکز درمانی و داروخانه‌ها مشکلاتی اعم از پرداخت حقوق به پزشکان، پرستاران و پیراپزشکان و تامین داروی مورد نیاز بیماران در داروخانه‌ها را به همراه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به طوری که ممکن است بی‌توجهی بیمه‌ها به پرداخت بدهی خود به مراکز درمانی منجربه مشکل تامین دارو به ویژه برای بیماران خاص شود.

بی‌توجهی به پرداخت بدهی‌ها ممکن است مشکلات بسیاری را به وجود آورد که مهم‌ترین آن بحث ارائه خدمت درمانی به بیماران دارنده دفترچه تامین اجتماعی در مراکز درمانی تحت نظر وزارت بهداشت است.

به گفته مسئولان صندوق‌های بیمه‌ای، نبود منابع لازم یکی از مهم‌ترین موارد در تاخیر در پرداخت بدهی‌ها به مراکز درمانی است.

این درحالی است که برخی بر این باور هستند که بی توجهی به پرداخت بدهی‌ها از سوی تامین اجتماعی تنها قشر عظیمی از کارگران و بازنشستگان را در روند درمانی خود دچار مشکل می کند که به طورحتم ارائه خدمات درمانی به صورت آزاد ظلم بزرگی درحق کارگران است.

پرداخت 5 هزار میلیارد از بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی/تسویه بدهی شرکت‌های دارویی و پزشکیدرخواست یک نماینده از دولت برای پرداخت بدهی تامین اجتماعیمدیریت درمان تامین اجتماعی استان مرکزی 220 میلیارد تومان بدهی دارد

تمامی بدهی تامین اجتماعی به بخش خصوصی و دانشگاهی به روز شده است

ثریا پازوکی، مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی، با اشاره به میزان بدهی تامین اجتماعی به طرف‌های قرارداد گفت: مدیریت درمان تامین اجتماعی درحال به روز کردن تمامی بدهی‌‌‎ به طرف‌های قرارداد است، از سال 97 بدهی به بخش خصوصی و دانشگاهی حدود 18 میلیارد تومان بوده که تمامی آنها به روز شده است.

وی افزود: معوقات داروخانه‌ها تا سال 98 پرداخت شده و معوقات بیمارستان دانشگاهی سال 97 به طور کامل تصفیه شده و سه ماه هم پیش‌پرداخت به آنها پرداخت شده است. 8 مرکز درمانگاهی در شهرستان‌ها داریم و در درمانگاه‌های عمومی متخصصی وجود ندارد.

پازوکی بیان کرد: در بیمارستان‌های اراک، شازند و ساوه تعداد کمی متخصصان رشته‌های مختلف وجود دارد اما همکاری لازم را دارند، بعضی از پزشک‌ها قراردادی و بعضی دیگر استخدامی هستند.

اورژانس بیمارستان شازند توسعه یافت

وی ادامه داد: در سال 98 پروژه‌های استاندارد‌سازی، توسعه اورژانس بیمارستان شازند و استاندارد‌سازی و افزایش تخت  CCU-ICU بیمارستان شهید چمران ساوه به پایان رسید و در 19 بهمن‌ماه افتتاح و بهره‌برداری شدند.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی با اشاره به اینکه اورژانس جدید بیمارستان شازند با هزینه‌ای بالغ بر23 میلیارد ریال به پایان رسید گفت: در این پروژه 760 متر مربع بازسازی، بهسازی و استاندارد‌سازی انجام شده و 250 متر مربع به فضای فیزیکی قبلی اورژانس بیمارستان شازند اضافه شده است.

پازوکی اضافه کرد: در بیمارستان شهید چمران ساوه نیز استانداردسازی CCU-   ICU   با هزینه 27 میلیارد ریال انجام شد و تعداد 4 تخت به تخت‌های ویژه استان اضافه شد. مدیریت درمان تامین اجتماعی استان مرکزی در دو بخش درمان مستقیم و غیر‌مستقیم به بیمه‌شدگان ارائه خدمت دارد.

مدیر مدیریت درمان تامین اجتماعی استان مرکزی افزود: در بخش درمان مستقیم خدمات درمانی به صورت رایگان در سه بیمارستان امام خمینی (ره) اراک، شهید چمران ساوه و شازند، پلی کلینیک تخصصی شبانه‌روزی ابن سینا‌، 3 درمانگاه تخصصی و  4 درمانگاه عمومی دراختیار بیمه‌شدگان قرار می‌گیرد.

پازوکی تصریح کرد: در بخش درمان غیرمستقیم با بیش از 900 مرکز جهت بهره‌مندی بیمه‌شدگان از خدمات درمانی متنوع و تخصصی مراکز غیر‌مِلکی قرار‌داد منقعد شده که شامل بیمارستان‌های دولتی و خصوصی، مطب‌های پزشکان و سایر مراکز تشخیصی و درمانی استان است.

انتهای پیام/712/ س

R7980/P/S6,73/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: درمان تامین اجتماعی استان مرکزی بیمارستان شازند مراکز درمانی داروخانه ها پرداخت بدهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۹۷۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات پایان‌ناپذیر کادر درمان؛ مدل جدید از مهاجرت شکل گرفته!

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، مهاجرت پزشکان و کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی را فاجعه پنهان نظام پزشکی دانست و گفت: مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی منجر به کاهش نیروی مجرب در سیستم دولتی خواهد شد و مردم بالاجبار برای دریافت خدمات درمانی به سیستم خصوصی مراجعه می‌کنند و در نتیجه پرداختی از جیب مردم بین ۱۰ الی ۱۵ برابر افزایش پیدا می‌کند.

مشکلات پایان ناپذیر کادر درمان به ویژه در بخش دولتی، باعث شده برخی از پزشکان و پرستاران، خدمت در بخش خصوصی را به ماندن در بیمارستان‌های دولتی ترجیح دهند.‌

مهر در گزارشی نوشت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که بیش از ۸۰ درصد بستری‌ها در بیمارستان‌های دولتی صورت می‌گیرد، یعنی اینکه اغلب مردم به دلیل هزینه‌های سنگین درمان؛ ناگزیر به انتخاب بخش دولتی هستند و این در حالی است که شرایط ماندگاری کادر درمان در بیمارستان‌های دولتی تا حدودی سخت‌تر از بخش خصوصی است. به ناچار شاهد مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی هستیم.

آن طور که از اخبار و شواهد امر بر می‌آید، پرداختی مردم در بیمارستان‌های دولتی بین ۱۰ تا ۱۵ برابر کمتر از بخش خصوصی است. پرداختی و ویزیت متخصص یا فوق تخصص در بیمارستان‌های دولتی مبلغی در حدود ۱۵ هزار تومان است، در صورتی که اگر بیمار به متخصص و یا فوق تخصص در مطب رجوع کند، حدود ۲۵۰ هزار تومان باید پرداخت کند.

با توجه به پرداختی بسیار کمتر بیمارانی که به بخش دولتی مراجعه می‌کنند و با عنایت به اینکه اختلاف بسیاری در پرداختی بیماران بیمارستان‌های دولتی و خصوصی وجود دارد؛ سیاست دولت و مجلس باید به گونه‌ای باشد که کادر درمان تمایلی به تغییر جابجایی از بخش دولتی به خصوصی را نداشته باشند.

جلیل میرمحمدی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، مهاجرت پزشکان و کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی را فاجعه پنهان نظام پزشکی دانست و گفت: مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی منجر به کاهش نیروی مجرب در سیستم دولتی خواهد شد و مردم بالاجبار برای دریافت خدمات درمانی به سیستم خصوصی مراجعه می‌کنند و در نتیجه پرداختی از جیب مردم بین ۱۰ الی ۱۵ برابر افزایش پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه دولت باید انگیزه و مشوق‌های ماندگاری پرستاران و پزشکان در بخش دولتی را فراهم کند، اظهار داشت: امروز پرداختی کادر سلامت در برابر خدماتی که ارائه می‌دهد کافی نیست و انگیزه لازم برای ماندگاری در سیستم دولتی را فراهم نمی‌کند، از طرفی پرداختی‌های کادر سلامت نیز در سیستم دولتی به قدری با تأخیر انجام می‌پذیرد که انگیزه فعالیت از این گروه را می‌گیرد.

میرمحمدی ضمن انتقاد از اینکه پرداختی کادر درمان با تأخیر ۹ الی ۱۰ ماهه است، گفت: پرداختی کادر درمان به صورت پلکانی و مشمول پرداخت مالیات با عناوین مختلف شده است که نه تنها مشوقی برای پزشکان نیست بلکه انگیزه‌ای برای خروج هرچه سریع‌تر از سیستم دولتی خواهد شد و متأسفانه آسیب این کوتاهی‌ها در خدمات پزشکی را مردم متوسط و مستضعف خواهند دید که به ناچار در بیمارستان‌های دولتی بستری می‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه دولت باید از حداکثر توان خود بهره بگیرد تا نیروی متخصص در بدنه دولتی باقی بماند، یادآور شد: امروز دولت با اتخاذ تصمیمات نادرست منجر به خروج کادر درمان از سیستم دولتی می‌شود.

میرمحمدی با اشاره به تلاش مجلس برای ماندگاری نیروی کارآمد پزشکی در بدنه دولتی، ادامه داد: در سال گذشته تلاش شد پزشکانی که دارای مطب در بخش خصوصی نیستند از پرداخت مالیات معاف شوند و طبق مصوبات مجلس ۱۰ درصد مالیات برای آنان تعیین شد، اما تاکنون موفق نشدیم خروجی این مصوبات را بگیریم، البته رئیس مجلس قول قطعی داد که در اولین فرصت این مسئله در داخل صحن علنی به گونه‌ای حل شود تا مصوبه سال گذشته مجلس، امسال نیز ادامه داشته باشد.

وی با بیان اینکه بحث کارانه باید برای پزشکانی که در غیر از مراکز استان در حال خدمت رسانی به مردم مناطق محروم هستند، تغییر کند، یادآور شد: سیاست‌های دولت و مجلس باید به گونه‌ای باشد که مشوق یا انگیزه‌ای برای پزشکان عمومی، متخصص و فوق تخصص شود تا در مناطق محروم و بیمارستان‌های غیر از مراکز استان‌ها خدمات ارائه دهند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان در مجلس تاکید کرد: توجه به این مسئله برای پزشکان هیأت علمی نیز صدق می‌کند چرا که اگر پزشک متخصص هیأت علمی ما انگیزه‌ای نداشته باشد نه تنها آموزش به لحاظ کیفی آسیب می‌بیند بلکه از سیستم نیز خارج خواهد شد و عملاً ما به لحاظ کمی، عضو هیأت علمی نخواهیم داشت تا بتوانیم آموزش‌ها را ارائه دهیم.

در همین حال، همایون سامه یح یکی دیگر از اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با عنوان این مطلب که امروز کادر درمان در بخش دولتی و خصوصی تحت فشار هستند، گفت: متأسفانه دولت با مشکل تأمین بودجه برای حقوق پرستاران مواجه است و طبیعتأ زمانی که در بخش دولتی پرستاران ما با این مشکلات مواجه هستند در بخش خصوصی نیز از آنان سوءاستفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه مشکلات پرستاران منجر به دلسردی آنان می‌شود و سیستم درمانی کشور را دچار مخاطره می‌کند، خاطرنشان کرد: برخی از پرستاران که شرایط مهاجرت دارند استعفا داده و اقدام به خروج از کشور می‌کنند، اما برخی دیگر که شرایط و توان مهاجرت ندارند و به دلایل مختلف از جمله وابستگی به خانواده، عشق به وطن و یا نداشتن مشکلات مالی در کشور ماندگار می‌شوند، اما چنین شرایطی دلسردی و بی‌انگیزگی را برای آنان رقم می‌زند، بی تردید بی توجهی به مشکلات کادر درمان به ویژه پرستاران منجر به ایجاد مخاطراتی برای سیستم درمانی کشور خواهد شد.

دیگر خبرها

  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • مشکلات پایان‌ناپذیر کادر درمان؛ مدل جدید از مهاجرت شکل گرفته!
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • تکمیل بیمارستان رازی کوهدشت تا پایان سال ۱۴۰۴