Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-06@09:02:07 GMT

کاهش ۵۰ درصدی معوقات بیمه تأمین اجتماعی استان مرکزی

تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۵۸۵۵۷

کاهش ۵۰ درصدی معوقات بیمه تأمین اجتماعی استان مرکزی

به گزارش خبرگزاری فارس از ساوه، علیرضا حسینی ظهر امروز در نشستی با تشکیلات کارگری ساوه با بیان اینکه قبل از انقلاب سال ۵۷ درصد تحت حمایت بیمه کمتر از ۲۰ درصد بوده است اظهار کرد: خوشبختانه پس از انقلاب بیش از ۵۰ درصد مردم تحت پوشش تأمین اجتماعی هستند که از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

وی با بیان اینکه بالغ‌بر ۷۰ درصد مردم استان که جمعیت در حدود ۱ میلیون نفری را شامل می‌شود از خدمات بیمه تأمین اجتماعی بهره می‌برند افزود: در حال حاضر ۲۳ هزار کارگاه فعال در سطح استان مرکزی وجود دارد و میانگین دستمزد در استان ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل تأمین اجتماعی استان مرکزی حوزه خدمات‌رسانی سازمان تأمین اجتماعی را روز به روز گسترده‌تر دانست و بیان کرد: خوشبختانه با بالا رفتن آگاهی افراد کمتر کسی بدون بیمه مشغول به کار می‌شود ضمن اینکه هر توافقی برای کار کردن بدون بیمه تخلف است و کارگر می‌تواند مدعی حق و حقوق خود باشد.

حسینی تحت پوشش قرار دادن اقشار مختلف را یکی از امتیازات خوب این سازمان دانست و یادآور شد: یکی از وظایف مهم تحت پوشش قرار دادن افراد در بیمه تأمین اجتماعی است که در این راستا با تفاهم‌نامه بین سازمان و وزارت علوم دانشجویان می‌توانند از خدمات بیمه‌ای با هزینه کم بهره‌مند شوند.

وی خاطرنشان کرد: در ۶ ماهه دوم سال جاری نیز طرح فراگیر بیمه خانواده ایرانی را آغاز کردیم تا ضریب پشتیبانی را از ۳.۷ بالاتر ببریم.

به گفته مدیرکل تأمین اجتماعی استان مرکزی بیمه‌شدگان مشاغل آزاد، دانشجویان و زنان خانوار در سطح استان در مقایسه به قبل بالغ‌بر ۲۵ درصد افزایش را در بر گرفته است.

افزایش ۴.۳ درصدی بیمه کارگری

حسینی از افزایش ۴.۳ درصدی بیمه کارگری در استان و رسیدن این رقم به حدود ۲۲۲ هزار نفر اشاره داشت و گفت: سازمان تأمین اجتماعی ارتباط مستقیمی با تولید دارد و طی دو سال اخیر شرایط را در استان مرکزی طوری فراهم کردیم که کارفرمایان بدون هیچ دغدغه‌ای حق بیمه‌های خود را پرداخت کنند.

وی اضافه کرد: در استان مرکزی کارفرمایانی بودند که بدهی آنها انباشت شده بود و دچار اعتراضات کارگری شده بودند که خوشبختانه با تعاملی که صورت گرفت توانستیم رقم معوق بیمه را که سال قبل در حدود یک هزار میلیارد تومان بود به ۵۰۰ میلیارد تومان کاهش دهیم.

کاهش مقرری‌بگیران بیمه بیکاری

مدیرکل تأمین اجتماعی استان مرکزی از کاهش مقرری‌بگیران بیمه بیکاری در ساوه خبر داد و خاطرنشان کرد: در حال حاضر با اقدامات انجام شده رقم مقرری‌بگیران بیمه بیکاری در سطح استان به کمتر از ۴ هزار نفر رسیده است که شماری از آنان با معرفی به مراکز کار مشغول به فعالیت مجدد شده‌اند.

حسینی در ادامه از کسری ۳۵۰ میلیارد تومانی تأمین اجتماعی استان خبر داد.

وی همچنین بیان داشت: یکی از اقدامات خوب سازمان غیرحضوری شدن بیش از ۳۰ خدمت بود که پیش‌بینی شده بالغ‌بر ۷۰ درصد مراجعات را کاهش خواهد داد.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان مرکزی گذری به بحث الکترونیکی شدن نسخ پزشکی داشت و با بیان اینکه علیرغم وجود نواقص در این طرح حدود ۸۰ درصد عملیاتی شده است ادامه داد: از اوایل تابستان سال آتی چیزی به نام پرداخت نقدی در حوزه درمان وجود ندارد و الکترونیکی شدن نسخ کمک شایانی به شفافیت در این بخش خواهد داشت.

حسینی با تأکید بر اینکه برای وصول مطالبات خود هیچ کارفرمایی را تحت فشار نگذاشتیم تأکید کرد: علیرغم داشتن امکان اما هیچ‌گونه ضبط اموال یا تعطیلی در استان نداشته‌ایم و تلاش کردیم مطالبات خود را با تعامل و تقسیط وصول کنیم.

افزایش ۱۵۸ درصدی میانگین پرداخت بازنشستگان

وی از افزایش ۱۵۸ درصدی میانگین پرداخت بازنشستگان با اجرای طرح همسان‌سازی از سال ۹۸ تا امروز خبر داد و بیان داشت: کمتر از ۶۰ درصد بازنشستگان استان حداقل دریافتی را دارند که از دلایل آن سابقه کار کمتر، از کار افتادگی و یا پایین بودن دستمزد ۲ سال آخر فعالیت آن‌هاست.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان مرکزی در ادامه جمعیت تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی در ساوه را ۲۱۱ هزار نفر اعلام کرد و افزود: ضریب پوشش تأمین اجتماعی در ساوه ۷۴.۱ درصد است که از میانگین استان بالاتر می‌باشد.

حسینی از فعال بودن چهار هزار و ۱۷۱ کارگاه در شهرستان ساوه خبر داد و خاطرنشان کرد: در حال حاضر مستمری‌بگیران شهرستان ساوه ۲۰ هزار و ۴۳۶ نفر و مقرری‌بگیران بیمه بیکاری ۹۷۰ نفر هستند.

وی با اشاره به رضایت ۹۰ درصدی مراجعان تحت پوشش تأکید کرد: مسولین استانی هم به مانند دولت و سازمان هم‌قدم هستند و با درک شرایط موجود در راستای سیاست‌های مقام معظم رهبری و دولت پیش می‌روند.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان مرکزی گفت: خوشبختانه نمایندگان مردم در استان هم همواره پیگیر موضوعات خصوصاً در بحث کارگری بوده‌اند و چیزی فراتر از قانون را از سازمان مطالبه نکرده‌اند.

حسینی با قدردانی از تعامل خوب تشکل‌های کارگری در ساوه و استان با این سازمان خاطرنشان کرد: سازمان تأمین اجتماعی در صف اول خدمت به کارگران و بیمه‌شدگان است و در این شرایط سخت به‌صورت جهادی و انقلاب پای کار مردم خواهد بود.

گفتنی است در این مراسم جمعی از نمایندگان تشکل‌های کارگری شهرستان ساوه به بیان مسائل و دیدگاه‌های خود پرداختند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بیمه مشاغل آزاد کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری مدیرکل تأمین اجتماعی استان مرکزی مقرری بگیران بیمه بیکاری بیمه تأمین اجتماعی تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۸۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی‌دهند/ تورم در بخش پزشکی با اجتماعی متفاوت است

به گزارش گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، شهروز همتی رئیس پانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در مراسم اختتامیه این رویداد با بیان اینکه آزمایشگاه های کشور دو مشکل عمده درباره تعرفه و خدمات بیمه دارند، گفت: مشکل اول این است که در ۱۰ سال اخیر در دو سال متوالی افزایش تعرفه ای در خدمات آزمایشگاهی نداشتیم و در سال های بعد افزایش ۵ تا ۱۰ درصدی را در این باره شاهد بودیم که در این صورت از تورم جاری عقب ماندیم.

وی افزود: تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی در خرید مایحتاج متفاوت و بسیار بالاتر است لذا این مشکل برای آزمایشگاه ها به وجود آمد و با افزایش قیمت ارز تجهیز آزمایشگاه ها با مشکل روبرو شد لذا آزمایشگاه ها نتوانستند با پیشرفت های کشورهای دیگر و تجهیزات جدید، خود را به روزرسانی کنند.

همتی بیان کرد: این موضوع در نهایت به نظام سلامت برمی گردد زیرا ۵ درصد بودجه سلامت در بخش آزمایشگاه مصرف و ۹۵ درصد بودجه در بخش درمان و بستری صرف می شود اما با تجهیز آزمایشگاه ها و ایجاد تعرفه و به روزرسانی خدمات، پوشش بیمه ای تسهیل داده می شود.

وی تاکید کرد: در نظام سلامت مبتنی بر ارزش، ارزش گذاری به خدمات آزمایشگاه ها می تواند بودجه نظام سلامت را کاهش دهد.

وی اظهار کرد: از متولیان امر درخواست داریم دید دیگری به آزمایشگاه ها داشته باشند؛ ۷۰ درصد تشخیص، پیشگویی و درمان بیماری ها نقش مهم آزمایشگاه را نشان می دهد لذا آزمایشگاه به روز و پیشرفته به راحتی می تواند یک بیماری را تشخیص و درمان بیمار آغاز شود.

همتی بیان کرد: تعرفه خدمات آزمایشگاهی به روز نیست و از تورم عقب هستیم تاخیر در پرداخت بیمه ها نیز مشکل دیگری است که باید حل شود اکنون مردم باید ۳۰ درصد از تعرفه خدمات آزمایشگاهی را پرداخت کنند اما بیمه ها این تعرفه را پوشش نمی دهند و مردم ۷۰ درصد، پرداختی دارند این ارتباط مالی بین آزمایشگاه ها و بیمار نباید اختلاف داشته باشد تا بتوان ارتباط خوبی بین آزمایشگاه ها و بیمار برقرار کرد.

وی اظهار کرد: دو خواسته در این بین مطرح است؛ یک اینکه تعرفه ها منطقی شوند اکنون قیمت تمام شده تست ها آماده شده و قیمت های واقعی در قالب یک نرم افزار به زودی در اختیار مرجع سلامت قرار می گیرد در این راستا قیمت یک تست مشخص است.

وی در پایان یکی از بازوان مهم نظام سلامت را آزمایشگاه ها دانست.

در ادامه، پروفسور امیرحسن زرنانی دبیر علمی کنگره نیز در این مراسم ضمن تشکر از برگزار کنندگان کنگره، گفت: توجه به خدمات آزمایشگاه ها، پرهیز از صنف گرایی، استفاده از افراد متخصص، انتشار علم علوم آزمایشگاهی و شناساندن آن به جامعه دانش آموزی برای انتخاب رشته، معرفی چهره های ماندگار، حرکت روبه آینده از دستاوردهای برگزاری این کنگره است.

همچنین غلامرضا حمزه لو دبیر اجرایی این رویدا اظهار کرد: «کیفیت را پایانی نیست» شعار کنگره امسال بود سعی کردیم در این راستا حرکت کنیم، همچنین استفاده از بسترهای الکترونیک در کنگره امسال، از دیگر مزایای برگزاری کنگره بود.

براساس این گزارش، قطع نامه پایانی کنگره امسال، توسط دکتر فریبا شایگان مدیر روابط عمومی انجمن، قرائت شد.

گفتنی است در روز پایانی برگزاری این کنگره، که به مدت ۴ روز از ۱۱ تا ۱۴ اردیبهشت در سالن همایش های برج میلاد برگزار شد، محمدامین واعظی در بخش پوستر برگزیده کنگره امسال شد.
شایان ذکر است دکتر فرزانه عزیزمحسنی مسئول پنل محققین جوان و پوسترهای کنگره از ۱۱۳ پوستر پذیرفته شده در کنگره امسال، ۹۰ ارائه وجود داشت که با توجه به امتیازات از بین ۵ نفر منتخب بخش پوستر، محمدامین واعظی از دانشگاه علوم پزشکی ایران انتخاب شد همچنین در این مراسم از ۵ نفر منتخب نیز با اهدای جوایز تقدیر و تشکر شد.

زینب داوودی مقدم، ناهید رضایی، امیرسالار نیکخواه بهرامی، محمدخانی عشرت آبادی اسامی منتخبان بودند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی 
  • سهام سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران واگذار نشده است
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • پروژه دریافت لیست هوشمند حق بیمه کارگاه‌ها در استان فارس آغاز شد
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • هدر رفت آب در اردستان ۳ درصد کاهش یافت
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی‌دهند/ تورم در بخش پزشکی با اجتماعی متفاوت است
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟