Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌گزارش خبرگزاری فارس از اندیمشک، مخاطبان با راه اندازی کمپینی با عنوان «مطالبه کارگران شهرداری اندیمشک بر پرداخت معوقات مزدی» در سامانه «فارس من» ثبت کردند که خبرنگار فارس پیگیر آن شد.

در مهرماه سال جاری پس‌از تماس‌های متعدد کارگران شهرداری اندیمشک با خبرنگار فارس و گلایه از عدم پرداخت حقوق از ۱۱ ماه قبل، گزارشی با عنوان  «۱۱ ماه بی حقوق، کارگران شهرداری اندیمشک را دریابید» در خبرگزاری فارس منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پس‌از انتشار گزارش قبلی، شهردار اندیمشک در گفت‌وگویی اعلام کرده بود که تا قبل‌از پایان سال معوقات کارگران پرداخت خواهند شد.

اما پس‌از گذشت پنج ماه از این وعده و رسیدن به روزهای پایانی سال کارگران شهرداری اندیمشک در تماس‌های مکرری با خبرنگار فارس از عدم تحقق این وعده خبر دادند.

آیا مسوولین با جیب خالی می‌توانند زندگی کنند؟

یکی از کارگران می‌گوید: از پیگیری قبلی خبر پس‌از پیگیری قبلی خبرگزاری فارس دو سه ماه حقوق معوقه پرداخت شد اما متأسفانه مجدداً روند پرداخت متوقف شد.

او ادامه می‌دهد: حتی عیدی که در این چند روز پرداخت کردند کمتر از مبلغی است که اداره کار مصوب کرده‌است.

یکی دیگر از کارگران در گفت‌وگو با خبرنگار فارس می‌گوید: قریب به ۲۰ روز پیش بود که حقوق تیرماه واریز شد و با احتساب آن هشت ماه حقوق عقب‌افتاده از شهرداری طلب داریم.

او می‌گفت: نزدیک به ایام عیدیم و با جیب خالی‌مان شرمنده خانواده‌هایمان هستیم. آیا خود مسئولان می‌توانند با جیب خالی زندگی کنند؟

معوقات مربوط به سال ۸۵ است

رضا شریفی‌فر شهردار اندیمشک در گفت‌وگو با خبرنگار فارس پیرامون این‌موضوع اظهار کرد: ماجرا به این صورتی که کارگران تعریف کردند نیست و این ۹ ماه معوقات مربوط به‌سال ۸۵ تاکنون است.

وی افزود: قول حل شدن موضوع را در ماه‌های قبل دادیم و پیگیری‌هایی نیز صورت گرفت که متأسفانه تاکنون نتیجه نداده‌اند.

شهردار اندیمشک گفت: سازمان تامین اجتماعی یکسری زمین که متعلق به شهرداری هستند به‌جای طلب خود از شهرداری برداشته‌است.

وی ادامه داد: ارزش زمین‌ها بسیار بیشتر از طلب سازمان تامین اجتماعی هست که بر این اساس به تامین اجتماعی پیشنهاد داده شد که به میزان طلب خود از زمین‌ها بردارد و مابقی آن‌ها را آزاد کند.

رضا شریفی‌فر تصریح کرد: متأسفانه این مسئله در استان مرتفع نشد و به پایتخت کشیده شد و مقرر گردید در هفته‌های آینده برای حل این مسئله با رییس سازمان تامین اجتماعی کشور جلسه‌ای برگزار گردد.

وی بیان کرد: کارگران شهرداری اندیمشک از سال ۸۵ تا سال ۹۷ که بنده به‌عنوان شهردار منصوب شدم ۱۴ ماه حقوق معوق داشتند که آن‌ها را به هشت ماه رساندم.

شریفی‌فر اذعان کرد: از زمان خدمت بنده به‌عنوان شهردار هیچ حقوق معوقه‌ای نداشته‌ایم و این معوقات مربوط به دوره‌های قبل است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شهرداری اندیمشک کارگران شهرداری اندیمشک حقوق معوقه شهردار اندیمشک کارگران شهرداری اندیمشک سازمان تامین اجتماعی خبرنگار فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۱۱۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران شهرداری رودبار به عدم تحقق مطالبات خود اعتراض دارند

به گزارش صدای ایران از ایلنا، یک منبع کارگری در شهرداری رودبار گفت: خواسته اصلی کارگران شهرداری رودبار که دو تا سه روز پیش به خاطر آن اقدام به اعتراض صنفی کردند، پرداخت ۴ ماه حقوق سال ۱۴۰۰، اضافه کاری و ارائه لباس و کفش مناسب و سایر مزایای شغلی است.

یکی از کارگران گفت: از حداقل‌های مزدی برخورداریم حال آنکه همان حداقل حقوق هم از بهمن ماه سال گذشته بدون محاسبه اضافه کاری پرداخت می‌شود.

او گفت: دلیل شکل گیری اعتراض کارگران، حضور بازرسان استانداری در محل شهرداری بود تا از این طریق مشکلاتمان را به گوش مسئولان بالا دستی برسانیم، اما متاسفانه استمرار و طولانی شدن پیگیری‌های صنفی کارگران باعث تهدید کارگران شد در عین حال بازرسان استانداری هم به خواسته‌های کارگران اهمیت ندادند.

این کارگر با بیان اینکه از بدو شروع به کار هر ماه مطالبات مزدی و بیمه‌ای ما با تاخیر پرداخت شده است، در ارتباط با مطالبات خود و همکارانش گفت: در سال ۱۴۰۰ شرایط مالی شهرداری به گونه‌ای بود که پیمانکار امکان وصول صورت وضعیت‌های مالی خود را از شهرداری نداشت به همین دلیل در طول ۱۲ ماه از سال ۱۴۰۰ هر ماه مبالغ کمی را به عنوان علی‌الحساب از کارفرما دریافت کرده‌ایم که مجموع مطالبات در این سال به حدود ۴ ماه می‌رسد. در عین حال چندین ماه حق بیمه سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ کارگران به حساب تامین اجتماعی واریز نشده است. به همین دلیل شماری از کارگران برای وصول این طلب قدیمی از پیمانکار وقت شکایت کرده‌اند، اما پیمانکار حاضر به پرداخت طلب کارگران نیست.

او از دستگاه‌های نظارتی خواست پرونده تخلفات شهرداری را بررسی کنند، تا با تمام کسانی که با از بین بردن حق کارگران در تخلفات مالی شهرداری رودبار دست داشته‌اند، برخورد قانونی شود.

دیگر خبرها

  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • کارگران شهرداری رودبار به عدم تحقق مطالبات خود اعتراض دارند
  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند
  • کار کارگران باید پیوست ایمنی داشته باشد
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • شهرداری بر پرداخت به موقع حقوق کارگران نظارت کند
  • آمریکا: کمک مالی به کی‌یف برای پرداخت حقوق بازنشستگی نیست
  • اسرار قانون کار؛ ۱۰ به اضافه یک راز که از کارگران پنهان می‌کنند