Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد موذن زاده، رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران در گفت وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس درباره «معوقات پرداخت بیمه تامین اجتماعی به مراکز فیزیوتراپی»،گفت: بر اساس قانون، 60 درصد مطالبات موسسات پزشکی به محض ارایه صورت حساب و الباقی ظرف مدت دو ماه باید تسویه شود؛ در حالی که میزان تاخیر پرداخت و معوقات سازمان تامین اجتماعی بیش از هشت ماه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موذن زاده ابراز کرد: خوشبختانه سازمانهای بیمه گر پایه دیگر مانند بیمه سلامت و بیمه نیروهای مسلح (ساخد) پرداختهای خود را به روز نزدیک کرده اند که از رویکرد مسئولان  این بیمه ها سپاسگزاریم.

رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران بیان داشت: پرداختی برخی بیمه های تکمیلی نیز با تاخیر و کسورات زیاد است که مورد اعتراض ماست مانند بیمه آتیه سازان حافظ و بیمه دی که این رویه عملا خدمت رسانی مطلوب به بیمه شدگان را دچار چالش کرده است.

موذن زاده افزود: معضل دیگر اقدامات غیرقانونی سندیکای بیمه های تکمیلی در شکستن تعرفه های قانونی مصوب هیات دولت برای بخش خصوصی است که با دامپینگ و کاهش غیرقانونی تعرفه های مصوب گردش اقتصادی موسسات پزشکی را مختل کرده و در آستانه ورشکستگی قرار داده اند و انجمنهای مختلف رشته های پزشکی نسبت به این رویکرد ظالمانه و یکسویه معترض بوده و به شورای عالی بیمه و سازمان نظام پزشکی شکایت کرده اند و امیدواریم که هیات دولت جلوی اجحاف سندیکای بیمه های تکمیلی را گرفته و مراکز درمانی پزشکی را از وضعیت وخیم اقتصادی فعلی نجات دهند.

رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران ابراز امیدواری کرد: در صورت تبعیت تمامی ارکان خدمات سلامت خصوصا بیمه های تکمیلی از مصوبات تعرفه ای شورای عالی بیمه و هیات دولت بتوانیم از اعمال فشار بیشتر به مردم و بیماران بنا به فرموده مقام معظم رهبری که به غیر از رنج مریض داری، نباید رنج دیگری داشته باشند، عمل کنیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فیزیوتراپی بیمه تامین اجتماعی پرداخت معوقات بیمه بیمه های تکمیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۲۴۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود

عباس اهرابی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: به منظور توانمندسازی و تحقق درآمد پایدار مددجویان، حق بیمه اجتماعی چهار هزار و ۱۶ نفر از مددجویان تحت حمایت به سازمان تأمین اجتماعی به طور ماهیانه پرداخت می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد امام استان گیلان ادامه داد: بیش از ۲۳ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان حق بیمه اجتماعی مددجویان تحت حمایت مشمول این طرح به سازمان تأمین اجتماعی طی سال گذشته پرداخت شده است.

وی با اشاره به اقدامات این نهاد برای افزایش ضریب نفوذ بیمه‌ای در بین مددجویان افزود: بیمه شدگان می‌توانند از تمامی مزایای بیمه‌های اجتماعی نظیر بازنشستگی، فوت و ازکارافتادگی استفاده کنند.

مدیرکل کمیته امداد گیلان اضافه کرد: بیمه اجتماعی شامل سه نوع بیمه اعم از طرح‌های اشتغال و خودکفایی در قالب صاحبان حرفه و مشاغل آزاد، بیمه اجتماعی زنان سرپرست خانوار شهری و بیمه اجتماعی مددجویان از طریق صندوق بیمه روستاییان و عشایر است.

اهرابی با بیان اینکه حق بیمه تأمین اجتماعی مددجویان، با هدف بهره‌مندی آن‌ها از مستمری بازنشستگی پرداخت می‌شود، عنوان کرد: با پرداخت حق بیمه اجتماعی، مددجویان می‌توانند از مزایای بازنشستگی، فوت و ازکارافتادگی برخوردار شوند.

وی، افزود: شرایط دریافت مستمری بازنشستگی برای زنان ۵۵ سال سن و مردان ۶۰ سال سن با سابقه پرداخت حق بیمه حداقل ۱۰ سال است که در سال گذشته ۲۲۳ نفر از بیمه شدگان از مزایای دریافت مستمری، بازنشستگی و مستمری برای بازماندگان و ازکارافتادگی بهره مند شده‌اند.

مدیرکل کمیته امداد گیلان در ادامه با بیان اینکه سال گذشته تعداد ۱۸۴ نفر از مددجویان مشمول بازنشستگی صندوق روستاییان و عشایر شدند، تصریح کرد: در حال حاضر چهار هزار و ۲۷ نفر از مددجویان روستایی مشمول طرح بیمه روستاییان و عشایر هستند که حق بیمه آنان به صورت سالانه توسط کمیته امداد مرکز به صندوق بیمه روستاییان و عشایر واریز می‌شود و طی سال گذشته حدود چهار میلیارد و پانصد میلیون تومان در این خصوص واریز شد.

وی در پایان با اشاره به اینکه در اواخر سال ۱۴۰۲ مجوز پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی ۷۰۰ زن سرپرست خانوار تحت حمایت دیگر نیز اخذ شد، اضافه کرد: بدین منظور بیش از ۴۲۰ میلیون تومان اعتبار تخصیص یافت.

کد خبر 6096762

دیگر خبرها

  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی‌دهند/ تورم در بخش پزشکی با اجتماعی متفاوت است
  • بیمه ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت است
  • مردم ۷۰ درصد هزینه‌های آزمایشگاهی را از جیب پرداخت می‌کنند
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم پزشکی در مقایسه با بخش اجتماعی بالاتر است
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت و بالاتر است
  • دو مشکل آزمایشگاه‌های پزشکی با بیمه و تعرفه
  • دو مشکل آزمایشگاه های پزشکی با بیمه و تعرفه